Nieuws

G-voetbal stopt bij Rohda Raalte

G-voetbal stopt bij Rohda Raalte, maar blijft zeker behouden binnen de gemeente Raalte. Ondanks allerlei pogingen om het ledenaantal van het Rohda Raalte G-voetbal op peil te houden, stagneert de aanwas van nieuwe leden. Dit komt voornamelijk door de grote keuze mogelijkheid in het aantal sporten voor kinderen met een beperking.

32763796423_cbe15d1499_b

Voor komend seizoen is de verwachting, dat dit aantal verder terug loopt naar maximaal 6 jeugdspelers op de meeste zaterdagen. Dit aantal is dusdanig laag, dat hiermee het kind en de trainers begeleiding tekort wordt gedaan in het plezier op het voetbalveld.

In samenspraak met S.V. Raalte wordt aan de huidige spelers de mogelijkheid geboden om daar te gaan voetballen. Bij S.V Raalte is al jarenlang een grote groep van ruim 20 leden op vrijdagavond aan het sporten en hierdoor blijft het G-voetbal binnen de gemeente Raalte gegarandeerd.

Het jeugdbestuur en het hoofdbestuur van Rohda Raalte wil de G-voetballers, hun ouders, de trainers begeleiding en de ondersteunende sponsoren bedanken voor alle energie, tijd en moeite wat afgelopen jaren is gestopt in het G-voetbal.

Met sportieve groet,

Han Reinders (Voorzitter Rohda Raalte)

Voor jou geselecteerd

Naar boven