Nieuws

90 Jaar Rohda Raalte en op naar de 100

Op 20 mei 2019 bestaat Rohda Raalte 90 jaar en dit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. In mei en september wordt dit gevierd met allerlei activiteiten voor jong en oud.

Programma mei weekend
Vrijdag 24 mei: Pubquiz voor de Rohda Raalte jeugd teams in de leeftijdsgroep O15 en O17 (aanvang 19.30 uur).
Zondag 26 mei: Voetbal city met allerlei activiteiten voor de F league , onder O8, O9, O10, O11, O12 en O13 jeugd (aanvang 11 uur).
Zondag 26 mei: Afsluiting van het seizoen en speler van het jaar verkiezing voor JO19 en senioren.
Tevens wordt er dat weekend een heus museum ingericht om de historie van Rohda Raalte te kunnen bewonderen.

Programma zaterdag 14 september
Op zaterdag 14 september is er een bomvol programma samengesteld. Een geweldige middag en avond met leuke activiteiten, gezelligheid voor alle mensen die iets hebben met Rohda Raalte: Van ouder tot speler, van vrijwilliger tot oud-lid.

Lucky Ajax komt naar Raalte
De cracks van de oude Ajax tijd komen voetballen tegen een samengesteld team, vanuit alle Rohda Raalte senioren teams, samen met burgemeester Dadema. Er zijn speciale arrangementen geregeld om de wedstrijd vanaf de tribune met een hapje en drankje te kunnen volgen.

Koeschijterij met een grote prijs van € 990,90
Dit behoeft misschien wel wat uitleg. Simpel gezegd laten we een koe lopen op het veld en de kavel waarop de vlaai beland wint de grote prijs. De kavels zijn te koop in ons clubhuis en bij de Zuivelhoeve in Raalte. Voor € 3,50 heb je een kavel in combinatie met een bak heerlijke nootjes. De bak met nootjes is ook leuk als cadeau weg te geven. Na de wedstrijd van Lucky Ajax zal deze happening op veld 3 gaan plaatsvinden, in een gezellige sfeer met eten, drinken en muziek. De opbrengst zal mede worden gebruikt om de feestavond te kunnen bekostigen.

Feestavond 90 jaar Rohda Raalte De voorbereidingen zijn volop aan de gang om een geweldig feest te gaan houden in de Rohda-hal. Geen feest alleen voor kerels, maar zeker ook voor de dames. In een sfeervolle ambiance met geweldige muziek, verwachten we dat de beentjes van de vloer gaan. Om de kosten iets te kunnen opvangen is er een kaartverkoop opgestart van € 5,- per kaart.

Tevens is er voor de jeugd van 11 tot en met 15 jaar op dezelfde avond een teenage party in het clubhuis. Veel activiteiten zijn mede mogelijk gemaakt door sponsoren. Binnenkort zullen we hier in een apart item op terugkomen over hun ondersteuning in al deze activiteiten.

Namens het bestuur / Voorzitter Han Reinders

Voor jou geselecteerd

Naar boven