Wordt Rohda Raalte B1 aanstaande zaterdag kampioen?

Na het verlies tegen de concurrent VVOG B1, hebben we gelukkig deze kleine mentale tik goed kunnen verwerken. De afgelopen 2 wedstrijden werd er terecht gewonnen van Go Ahead Kampen en Dos Kampen. De wedstrijd tegen GA Kampen (3-0 winst) speelden we een zeer goede en verzorgde eerste helft en speelde we de tweede helft degelijk uit.

DOS Kampen B1 - Rohda Raalte B1 036

De wedstrijd van afgelopen zaterdag (Dos Kampen) werd met 1-2 gewonnen. Hierin hebben we het onszelf erg moeilijk gemaakt door na rust niet de vele grote kansen te benutten, we misten zelfs bij een 0-2 voorsprong een penalty om de wedstrijd op slot te gooien. Hierdoor bleef het tot het eind zeer onnodig spannend. VVOG bleef ook winnen, zodat de voorsprong 2 punten blijft.

Aanstaande zaterdag spelen wij om 14:30 uur thuis tegen Diepenveen B1. Deze wedstrijd moet gewonnen worden door ons om eventueel kampioen te worden. VVOG B1 speelt thuis tegen Voorwaarts Twello B1. Verspeelt VVOG punten en winnen wij onze wedstrijd, dan is het kampioenschap binnen!

De spelers hopen op veel belangstelling tijdens deze eventuele kampioenswedstrijd! Tot zaterdag!