Winst op RKHVV in laatste thuiswedstrijd: 4-1

Op Sportpark Tijenraan werd de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen gespeeld tegen RKHVV. Het werd 4-1 voor de mannen van Kick Maatman die tevens zijn laatste thuiswedstrijd coachte.

Rohda Raalte begon zeer voortvarend. RKHVV werd direct onder druk gezet. Dit resulteerde al in de 6e minuut in een doelpunt via Deniz Sahbaz die een prima lob over de keeper van de Huissenaren plaatste. De Raaltenaren gingen daarna gewoon door met aanvallen. Vele kansen werden er gecreëerd, maar alleen Djeremy Zandvliet wist in de 25e minuut te scoren.

Na de rust was er een veel opportunistischer spelend RKHVV wat ook voor meer dreiging zorgde. Het werd dan ook 2-1, nadat Jens Veldwachter verkeerd passte. De bal belande in de voeten van Wessel van der Horst die dan ook deze fout direct afstrafte door direct te scoren. Tevens raakte men de lat, waardoor het ook zomaar 2-2 had kunnen staan.

Rohda Raalte herpakte zich en ging op jacht naar de 3-1. Nadat Djeremy Zandvliet tot twee maal toe gestopt werd door de keeper van RKHVV, was het Lars Kamperman-Leferink die wel scoorde. Ditmaal vanuit een corner. Vlak voor tijd was het Deniz Sahbaz die vanaf een meter of 20 raak mocht schieten en zo de eindstand op 4-1 bracht.

Na de wedstrijd werd er afscheid genomen van enkele spelers en van trainer Kick Maatman en assistent-trainer Tom Maatman (later meer hierover op de website). Ook werd er de speler van het jaar bekend gemaakt.

Volgende week zondag 11 mei speelt Rohda Raalte dan de laatste wedstrijd van dit seizoen. In Lichtenvoorde wacht dan degradant Longa’30. Aanvang van deze wedstrijd is 14:00 uur.

Jens Veldwachter, Lars Kamperman-Leferink, Coen Zwollo (’73 Cas Hulsebos), Jordy Bloo, Jordi Lemmens (’76 Rik-Jan de Groot), Jesper Harmens, Lars van Schooten, Boy Boeloerditi, Djeremy Zandvliet, Jasper Broekhuis (’60 Hamid Zarbaf) en Deniz Sahbaz.

Foto’s: Annet van Raalten