Nieuws

Rohda Raalte heeft de selectie vrijwel weer compleet

Om uiteenlopende redenen ziet Rohda Raalte na dit seizoen een behoorlijk aantal spelers vertrekken cq stoppen. Het gaat hierbij onder meer om vier spelers uit de voorhoede. Gelukkig is de club er in geslaagd om voor de vertrekkende spelers weer de nodige vervangers te vinden.

Ronald Gomez

Nadat eerder dit seizoen al bekend werd gemaakt dat Strijland (Quick’20), Coelho (FC Zutphen), van Rossum en Kruiper (beiden eigen jeugd) aan de selectie voor volgend seizoen worden toegevoegd, is Rohda Raalte er in geslaagd ook een oudspeler en een heus International aan te trekken.

Djeremy Zandvliet komt terug op het oude nest. De aanvaller komt over van Jong Go Ahead Eagles. De prettige tijd die hij bij Rohda Raalte heeft gehad en de speelwijze hebben hem doen besluiten weer voor onze club te kiezen. Rohda Raalte is blij met zijn keuze en zien uit naar de hernieuwde en goede samenwerking.

14172857160_aff26a4d0f_b

Ronald Gomez is spits van het nationale team van Aruba. Hij komt met zijn vrouw naar Nederland om te studeren en gaat in Zwolle wonen. De club is zeer content met het feit dat hij wil komen voetballen bij Rohda Raalte. In het verleden heeft Ronald onder meer gespeeld bij Jong FC Utrecht.

Voor jou geselecteerd

Naar boven