Nieuws

Pupil van de Week: Romée Janssen beleefde een leuke middag

afgelopen zondag was bij de thuiswedstrijd tegen koploper Sc Bemmel Romée Janssen de Pupil van de Week. Hieronder stelt ze zich aan jullie voor en schreef ze een leuk verslag.

foto-romee

Voor de wedstrijd: Mijn naam is Romée Janssen en ik ben 11 jaar oud. Ik zit op basisschool de Linderte in groep 7A. Ik speel al vanaf de F-league bij Rohda Raalte en nu zit ik in de JO11-3 samen met Vivian, Kal, Luuk, Lars, Rick, Cas, Max, Twan. Mijn positie in het veld is middenvelder/spits.

We trainen 2 keer per week. Mijn favoriete voetbalclub is FC Barcelona, mijn favoriete voetbalspeler is Lionel Messi. Mijn hobby’s zijn buiten spelen en voetballen in mijn straat of op het schoolplein en mijn beste vriendinnen zijn Ilse Kemper en Madison Westenenk, zij spelen ook bij Rohda Raalte. Ik vind het heel leuk om pupil van de week te zijn.

Na de wedstrijd: Zondagmiddag 30 oktober mocht ik pupil van de week zijn bij de wedstrijd Rohda Raalte 1 tegen SC Bemmel. Ik moest om 12.15 uur aanwezig zijn in de bestuurskamer van Rohda. Alfons Nijboer, de elftalleider van Rohda 1, stelde zich voor en bracht mij toen naar de keeper van Rohda 1: Jens Veldwachter. Hij nam mij mee naar het clubgebouw. Daar konden de spelers en ik soep en brood eten, ondertussen hield de trainer de teambespreking. Toen iedereen het eten op had en de trainer klaar was met vertellen, gingen we naar de kleedkamer.

In de kleedkamer draaiden ze hele harde muziek, terwijl ze zich aan het omkleden waren. Daarna gingen wij het veld op voor de warming-up. Ik mocht nog een trainingsjas aan Jesper Harmens, de aanvoerder van Rohda 1, uitreiken. Omdat Rohda 1 nieuwe trainingspakken van sponsor Korbeld had gekregen.

Toen de wedstrijd begonnen was mocht ik in de Dug-out zitten bij de wissels. In de rust kreeg ik een patatje in de kantine. Na de wedstrijd ging ik nog heel even met de spelers mee naar de kleedkamer, want ik kreeg nog een verrassing: een mooie Rohdabal met de handtekeningen van de Rohda 1 spelers. En toen ging ik naar huis toe. Bedankt Rohda. Het was een SUPER leuke dag!

groetjes,

Romée Janssen

Voor jou geselecteerd

Naar boven