Nieuws

Workshow voor jeugdtrainers en leiders door Paul van Zwam op 18 mei

Speciaal voor jeugdleiders en trainers heeft de jeugdafdeling van Rohda Raalte Paul van Zwam gestrikt. Op 18 mei zal hij om 20:00 uur een workshop van 1,5 uur geven in het SCAS gebouw. Deze sessie is de laatste sessie van dit jaar in het kader van “de coach maakt het verschil”. Een project van Rohda Raalte in samenwerking met PEC Zwolle.

Geef je snel op via Jeugd@RohdaRaalte.nl

Ook zonder inschrijving ben je welkom maar Paul wil zich graag voorbereiden op de ongetwijfeld grote groep deelnemers. Narrow casting 18 mei 2017 Paul na Zwam

Wie is Paul van Zwam?
Paul is een mentale trainer. Is sinds 1998 actief in het betaalde voetbal en heeft werkzaamheden verricht voor o.a. PSV, Chelsea FC, Feyenoord en de KNVB. Is als coach zowel binnen als buiten de sport nieuwsgierig en gaat altijd op zoek naar de uiterste grens van presteren.

“Deelnemers zullen ervaren wat de kracht van een positief coachgesprek is”.

Informatie over de avond:
Coachen is het beïnvloeden van gedrag. Iedere coach doet dit volgens een eigen visie, die gebaseerd is op het eigen karakter, levenservaring, theorieën en het persoonlijk gevoel. Met als doel het maximale resultaat te behalen, zowel per individu als per team. De praktijk leert ons, dat coaches vooral aan het instrueren zijn. De coach geeft aan en de voetballer voert uit. Tegelijkertijd willen wij in de voetballerij spelers zien, die zelf oplossingen bedenken. En dat kan alleen, als spelers aangezet worden om na te denken. Positief coachen op verantwoordelijkheid biedt die kans; inzicht verschaffen in persoonlijke doelstellingen, je kwaliteiten en verbeterpunten benoemen en een plan opstellen om je dromen te realiseren.

“Een schitterende één-twee tussen coach en speler!”

Namens de project groep “de coach maakt het verschil”

Voor jou geselecteerd

Naar boven