Nieuws

Voorbeschouwing Rigtersbleek – Rohda Raalte

Aanstaande zondag staat er dan eindelijk weer eens een competitiewedstrijd op het programma. We reizen af naar Enschede om het in de wijk Rigtersbleek op te nemen tegen de vv Rigtersbleek. Rigtersbleek treffen we dit seizoen al voor de tweede keer, terwijl we ook tegen enkele tegenstanders nog niet gespeeld hebben. Het is een, qua speeldagen, een vreemde competitie geworden.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte zal aan kunnen treden in de sterkst mogelijke opstelling. De gehele selectie is fit. Toch zal het geen gemakkelijke zondagmiddag worden, Rigtersbleek staat immers kort onder Rohda Raalte op de ranglijst. Rohda Raalte won dan wel de thuiswedstrijd vrij gemakkelijk met 3-0, maar dat geeft nog geen garantie dat het aanstaande zondag ook zo zal gaan.

Wel is Rohda Raalte een lastige tegenstander voor de tukkers, ziet u onderaan de resultaten van de afgelopen jaren. Merendeels stapten de Raaltenaren als winnaar van de (kunst)grasmat.

Om in de strijd om de 2e periode en natuurlijk de reguliere stand mee te blijven doen, zal er gewonnen moeten worden. Zeker gezien de 2e periode waar Rohda Raalte qua verliespunten er het beste voor staat. Ook het doelsaldo telt mee en die is wat dat betreft ook vrij goed, cq. gunstig.

De wedstrijd op Sportpark Rigtersbleek aan de van Heekstraat te Enschede vangt aan om 14:30 uur! Het duel staat onder leiding van mevrouw de Jong uit Vegelinsoord en zij zal worden geassisteerd door Dhr. Becker en Dhr. Lubben.

Resultaten van de laatste 6 ontmoetingen in Enschede:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
02-10-2016 0-4 Djeremy Zandvliet(2x), Lars van Schooten & Ogúzhan Sahin
13-09-2015 2-3 Björn Zwikker, Saba Gwedelidze & Lars van Schooten
03-02-2013 1-0
28-01-2012 1-3 Sander Kok, Melvin Velthuis & Rick Vleems
21-11-2010 0-3 Melvin Velthuis (2x) & Deniz Sahbaz
08-11-2008 3-1 Sander Kok

Voor jou geselecteerd

Naar boven