Nieuws

Selectie ROHDA Raalte is definitief rond

Met genoegen en naar volle tevredenheid kunnen wij melden dat we de selectie van het eerste elftal voor het volgend seizoen definitief rond hebben. In tegenstelling tot eerdere berichten blijft Djeremy Zandvliet toch bij Rohda Raalte.

Na een prima 2e seizoenshelft hebben we Djeremy toch kunnen overtuigen om te blijven voetballen in Raalte. En alhoewel Djeremy eigenlijk al afscheid had genomen, heeft hij toch besloten om op dit besluit terug te komen; hij geeft aan toch graag deel uit te willen maken van de mooie, goede groep die er volgend seizoen staat. We zijn er blij mee Djeremy, succes!

Ook Lennart Krijger knoopt er, tot grote vreugde van alle betrokkenen, nog een jaar aan vast. Een zeer solide en betrouwbare kracht, die heeft aangetoond op meerdere posities in de achterhoede uit de voeten te kunnen. Zelden te betrappen op een fout, voorbeeldig in gedrag in het veld, maar ook daarbuiten. Top dat je doorgaat Lennart, veel plezier en succes.

Ook Don van Rossum heeft aangegeven door te gaan. Na een jaar met blessures hoopt hij dat het leed komend seizoen voorbij is. Desondanks die blessures het afgelopen seizoen, heeft Don toch veel speeltijd afgedwongen en hoopt in de toekomst zeer waardevol te zijn voor de eerste selectie! Don succes!

Maar er is ook ruimte voor de jeugd; naast onze jongeling en openbaring Alex de Jong, zal ook Sven Pazie volgend seizoen deel uit maken van de eerste selectie. Sven heeft al een paar prima invalbeurten bij het eerste op zijn naam staan; hij gaat er ongetwijfeld alles aan doen om een vaste waarde te worden. Het is mooi en goed om te zien dat onze jeugd dus ook de kans krijgt bij de hoofdmacht; Succes Sven!

Tot slot willen we graag melden dat we (nu nog jeugdkeeper) Daan Veuger, hebben toegevoegd aan de selectie. Daan gaat vol aan de bak met onze keeperstrainer Ruben en zal wedstrijden gaan keepen bij het tweede elftal. Een grote stap en een mooie uitdaging, die Daan graag aan gaat. Zet hem op Daan, ga er voor!

Voor jou geselecteerd

Naar boven