Nieuws

Kledingbeurs Rohda Raalte

Na verschillende organisaties geholpen te hebben met kleding en schoeisel voor de mensen uit Oekraïne, willen wij nu weer een kledingbeurs van gevonden goederen organiseren op het Rohda complex.

De kledingbeurs wordt gehouden op vrijdagavond 8 april van 17.00 uur tot 19.30 uur en op zaterdagochtend 9 april van 08.00 uur tot 12.00 uur aanstaande op het Rohda complex. We hebben heel wat voor u in de aanbieding. Trainingspakken, losse jasjes en broeken voor groot en klein. Ook voor de senioren hebben we ruim aanbod.

Naast kleding hebben is er ruime keuze aan voetbalschoenen (denk aan schoolvoetbal). Ook zaal- en gymschoenen hebben we in vele maten. En dit alles voor een leuk prijsje.

En nog veel meer leuke sportkleding en schoeisel, het is zeker de moeite waard. En iedereen is van harte welkom, wel moeten we u vragen om contant te betalen, want er is geen pinautomaat aanwezig.

Wist u dat wij elke woensdag avond vanaf 17.30 t/m 19.00 voor u klaar staan op het Rohda complex, direct links als u het complex opkomt, zodat u de verloren spullen weer kunt ophalen, maar ook dan kunt u dan schoeisel en kleding bij ons kopen.

Tot de woensdag avonden en op de te houden kledingbeurs van vrijdag 8 en zaterdag 9 april 2022 aanstaande.

De opbrengst komt ten goede aan de Rohda Raalte jeugd!

Geertje Jansen en Miny Nijboer

Voor jou geselecteerd

Naar boven