Nieuws

ROHDA Raalte 35+ 2 KAMPIOEN

Na een lang en slopend seizoen werd op deze Tweede Pinksterdag de ‘laatste’ thuiswedstrijd tegen een goed uitgebalanceerd veteranenelftal van Dalfsen afgewerkt. Er werd terecht met 1-3 verloren met een doelpunt dat de schoonheid van het seizoen nog wel even flink wat kracht bij zette. De nederlaag mocht de pret niet drukken, want ROHDA Raalte 35+ 2 was al KAMPIOEN van de 1e klasse – 3 zondag KNVB 35+ competitie. Een prestatie van het collectief! En dat moest na deze wedstrijd om de keizer zijn baard nog wel even collectief gevierd worden.

Terwijl Marc Klein Douwel en Michael Poppe met Jasper Bouwhuis als chauffeur nog even naar huisartsenpost Blekkerhoek moesten voor een beetje lijm en wat hechtpleisters, nam Vincent Kodden namens het bestuur der Rohda Raalte Veteranen het woord. Samen met voorzitter Han Reinders ontvingen alle spelers de felicitaties en kregen een gouden medaille met rood geel lint omgehangen.

En toen, jawel werd de kampioensschaal uitgereikt en barstte het feest los. Kort daarna kwam ‘de hechtploeg’ binnen en zij werden direct meegezogen in het feestgedruis…

Animator en aanjager Ruben van der Woude zorgde voor het nodige vertier in de kantine. Er was feestmuziek en er waren koude en warme hapjes. Natuurlijk kon trainer, coach, boegbeeld en geestelijk vader van dit gezelschap Jaap Goedkoop niet achterblijven met de statistieken van afgelopen seizoen. Waar Martin Tigchelaar – nà onze keeper en captain Paul Reinders – de man was met de meeste speelminuten en de speler van het jaar, werd hij ook gekroond als topscorer van dit seizoen.

Na een flinke bui werd het mooie clubhuis verlaten en vervolgde de kampioensreis zich in het centrum alwaar het balkon bij Grand Café Neuf – één van de trouwe thuisbasissen van de familie Poppe – nog even werd getest.

Lang verhaal kort, ’t was een geweldige dag… die – met Harold Koopman als nieuw bestuurs- lid der RR Veteranen – fantastisch eindigde.

Voor jou geselecteerd

Naar boven