Seizoensafsluiting in stijl / Kevin Peppels topscorer 1e Klasse E

De mensen die deze maandag voor Ribs & Blues gekozen hadden, hadden wat ons betreft deze maandagmiddag ongelijk. Rohda Raalte speelde zijn laatste wedstrijd van de competitie tegen RKHVV dat zich opmaakt voor de nacompetitie. Kortom, van te voren een mooi affiche.

Doelpunten Rohda Raalte – Rkhvv

De eerste helft was een helft die op en neer ging. Beide ploegen creëerden kansen en gingen aan de thee met een 1-1 stand.

Na de rust een sterker Rohda Raalte dat het verschil maakte en uitliep naar 6-1. Het probeerde onder ander Kevin Peppels aan het Topscorertitel van de 1e Klasse E te helpen. Hij kreeg vele kansen en scoorde er 3 van. Hierdoor heeft hij Marcus van Geelen van Voorwaarts Twello ingehaald op de topscorerlijst met 24 doelpunten. Chappeau!

Kevin Peppels Topscorer 1e Klasse E

Ook stond de 2e helft in het teken van het afscheid van enkele spelers. Lars Kamperman Leferink, Lucas Jr. Wuarbanaran, Niels Klink en Sam Luijkx hebben besloten om onze club te gaan verlaten. Ze werden na afloop bedankt door voorzitter Han Reinders en ontvingen allen een mooie bos bloemen. Ook in de staf volgen er enkele wisselingen. Ruben Tepperik, Demy Goedkoop en Wim van den Belt hebben besloten om andere functies te gaan bekleden. Ruben Tepperik stopt verder helemaal als keeperstrainer en werd bedankt voor 15 jaar Rohda Raalte!

’20 1-0 Wesley Hansler; ’34 1-1 Mike Propper; ’50 2-1 Kevin Peppels; ’63 3-1 Niels Klink; ’81 4-1 Kevin Peppels; ’83 5-1 Mart Lugtenberg; ’90 6-1 Kevin Peppels

Scheidsrechter: Dhr. Tanja

Geel: Deniz Sahbaz & Sven Pazie (Rohda Raalte)

Frans van Oldeniel, Lars Kamperman Leferink (C) (’60 Jarno van den Bos), Maurice van Bussel, Burak Basut, Lucas Jr. Wuarbanaran, Don van Rossum (’72 Jesse Pultrum), Shaquile Woudstra, Sven Pazie (’60 Mart Lugtenberg), Wesley Hansler (’72 Julian van Hoogstraten), Kevin Peppels & Deniz Sahbaz (’60 Niels Klink).

Kampioenschap Rohda Raalte 1 (Nieuwere versie)