Nieuws

Aanhaken of in de wachtkamer?

Rohda Raalte speelt aanstaande zondag zijn 2e thuiswedstrijd van dit prille seizoen. Na 2 nederlagen en een overwinning is het zaak om te winnen om aan te blijven haken. Hiervoor is er aanstaande zondag een mooie gelegendheid. RKAVV Leidschendam komt op bezoek.

De Leidschendammers speelden hun eerste wedstrijd gelijk tegen Hollandia (2-2), wonnen daarna met 0-3 bij Purmersteijn en afgelopen zondag won men met 2-1 van de Alphense Boys. Kortom een ploeg om wel degelijk rekening mee te gaan houden.

Rohda Raalte kende afgelopen zondag een goede middag in het verre Velsen. De Raaltenaren wonnen zeer verdiend met 1-3, maar verloor wel Burak Basut met een spierblessure. Zijn positie werd prima overgenomen door Coen van Heun die voor het eerst weer minuten maakte sinds zijn blessure. Ook Sven Pazie viel prima in en is dus weer blessurevrij. Het wordt dus voor Laurens Knippenborg nog wel een puzzel om de juiste 11 namen de wei in te sturen, immers de selectie wordt steeds breder.

De wedstrijd staat zondagmiddag op Sportpark Tijenraan onder leiding van Dhr. Smeenk uit Diepenveen. Hij zal worden geassisteerd door Dhr. Brouwer en Dhr. Groeneweg. Wedstrijdsponsoren zijn onze hoofdsponsor Beaphar en Co-Sponsor Drankenhandel Korbeld.

Voor jou geselecteerd

Naar boven