Nieuws

Reünie 60 jaar Rohda Raalte Veteranen 1 juni 2024

In 1964 werd er een wijs besluit genomen in Raalte. Binnen de voetbalvereniging Rohda Raalte werd namelijk een nieuw team opgericht: een veteranenteam. Dit team, de Rohda Raalte Veteranen, bestaat dit jaar dus 60 jaar. En dat is naar de mening van een aantal enthousiastelingen een goede reden voor een feestelijke reünie.

Historisch materiaal gezocht
Inmiddels is er een lijst samengesteld van ongeveer 200 namen van (oud-)spelers en – begeleiders die we graag willen uitnodigen. Het blijkt alleen nog een hele opgave om van iedereen de juiste contactgegevens te achterhalen. Vandaar dat we ook via ons eigen cluborgaan ‘Bult Gebeurd’ en via de website een oproep doen. ‘We willen mensen met deze oproep informeren en, indien aan de orde, aanzetten tot actie. We hopen zo veel mogelijk leden en oud-leden van de Rohda Raalte Veteranen te bereiken, maar het is wel eens lastig om de juiste contactgegevens te vinden’, zegt Paul Reinders van de werkgroep. ‘Ook zijn we op zoek naar oude foto’s en ander beeldmateriaal. Als men dat nog heeft, kan dat met het bericht van deelname meegestuurd worden.’

Planning
Het plan voor de reünie is zo goed als rond. Op 1 juni om 15.30 uur is de aftrap in het mooie clubgebouw van Rohda Raalte. Vervolgens vinden er verschillende activiteiten plaats op ons complex. Aansluitend is er ruim tijd voor een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. De kosten van deelname zijn € 25,- per persoon.

Meld je aan!
We willen heel graag dat de lijst met persoonsgegevens uiteindelijk compleet is zodat iedere veteraan en oud-veteraan kan worden uitgenodigd voor de reünie. Ben je dus speler, oud-speler of op een andere manier betrokken geweest bij de Rohda Raalte Veteranen, dan kun je de gegevens van jezelf of van andere oud-leden mailen naar  reunierohdaveteranen@gmail.com. Geef daarbij dan aan of je aanwezig bent en of je deel wilt nemen aan de activiteiten.

We kijken enorm uit naar 1 juni en hopen daar heel veel Rohda Raalte Veteranen te mogen begroeten!

Werkgroep Reünie Rohda Raalte Veteranen:
Hans Essink
Peter Stoute
Paul Reinders
Vincent Kodden
Gerard Marsman

Voor jou geselecteerd

Naar boven