Nieuws

De voetbalplaatjesactie is gestart!

Vorige week vrijdag zijn de voetbalplaatjesboeken geleverd door de bedrijfsleider van Jumbo Raalte: Anne Boer. De voorzitter van de Voetbalplaatjescommissie, Rien van der Hooft, heeft ze met gepaste trots in ontvangst genomen. Vrijdagavond zijn ze door de commissieleden tot in de nachtelijke uurtjes uitgezocht en gesorteerd en vanaf zaterdagmorgen konden ze worden afgehaald. Dat de belangstelling groot is, blijkt wel uit het feit dat de meeste boeken inmiddels al zijn afgehaald!

Voor iedereen die op een voetbalplaatje staat, is een gepersonaliseerd boek beschikbaar. De (kaderleden van de) teams die de boeken nog niet hebben opgehaald, kunnen dit alsnog doen bij het wedstrijdsecretariaat. Degenen die niet zelf op een voetbalplaatje staan (waaronder de meeste kaderleden), kunnen voor € 4,99 per stuk een boek kopen bij één van de Jumbo-winkels in Raalte.

Checklist
Voor de spaarders hebben we een handige checklist gemaakt, waarop je kunt bijhouden welke plaatjes je al hebt en welke je nog moet zien te krijgen. Klik hier om naar de checklist te gaan.

Ruilen
De ruildagen staan gepland op zaterdag 11 mei en zaterdag 15 juni (Korbeld Rohdadag). Hierover volgt later meer informatie.

Vragen of opmerkingen?
Mail naar voetbalplaatjes@rohdaraalte.nl.

Succes en veel plezier met het sparen!

Het voetbalplaatjesteam:
Rien van der Hooft
Sil Hoonhorst
René te Wierik
Jet Tusveld

Voor jou geselecteerd

Naar boven