Twee punten te weinig in Haren

Rohda Raalte heeft afgelopen zondag twee dure punten laten liggen in Haren. De Raaltenaren speelden met 2-2 gelijk tegen Be Quick 1887. Het hadden er drie moeten zijn, maar dat kwam mede door eigen schuld.

andorheij

De mannen van trainer Martin Drent begonnen goed aan de wedstrijd en domineerden met name de eerste helft. Toch kwam het op achterstand na een fout van doelman Ruben Tepperik. Deniz Sahbaz scoorde halverwege de eerste helft zijn 13e en 14e doelpunt van dit seizoen en zo kwam Rohda Raalte ook terecht op voorsprong. Gezien het spel en het balbezit had Rohda Raalte uit moeten lopen naar een veiligere 1-3. Dit gebeurde helaas niet.

Samenvatting Rohda Raalte TV:

Vlak na de rust was het Jorco van Hezel die ook zijn tweede doelpunt maakte en zo de stand op 2-2 bracht. Rohda Raalte speelde de tweede helft minder dan in de eerste helft maar kreeg in de slotseconde nog een hele grote kans op de winst, maar deze werd helaas niet benut.

Item RTV Noord:

Volgende week zondag speelt Rohda Raalte de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop. Het Groesbeekse Germania komt dan op bezoek op Sportpark Tijenraan. Aanvang van dat duel is 14:00 uur.

Ruben Tepperik, Lars Kamperman Leferink, Hamid Zarbaf, Coen Zwollo, Jeroen Jansen, Jesper Harmens, Boy Boeloerditi, Dirk-Jan Klijn Velderman, Jeffrey de Visscher (’75 Orveo Ubbergen), Dennis Hettinga en Deniz Sahbaz

Interview Martin Drent (Total Sport Report)

Foto’s: Andor Heij (tweenul)
Camera: Erik Roelofs
Montage: René Kappert