Rohda Raalte speelt gelijk tegen MSC

In een redelijk evenwichtig duel wist Rohda Raalte niet te winnen van MSC. Voor rust wisten de bezoekers eenmaal te scoren. Na rust kwam de Rohdatreffer van de voet van Boy Boeloerditi.

Rohda Raalte kwam met een andere samenstelling. Rik-Jan de Groot kreeg dit keer de voorkeur boven Jasper Broekhuis. Helaas kon Rik-Jan zijn basisplaats in deze wedstrijd niet waarmaken. In de tweede helft werd hij dan ook gewisseld voor Jasper Broekhuis.

Het was een slechte wedstrijd van beide kanten. Het veld was prima, daar kon het niet aan liggen. Misschien hadden beide teams dan toch last van de straffe wind die over het veld waaide. Uiteindelijk was de 1-1 eindstand ook wel de beste eindstand, daar waar beide teams toch kansen hadden op een overwinning.

Aanstaande zondag speelt Rohda Raalte wederom tegen een Drentse vereniging. Ditmaal gaat men op bezoek bij de vv Hoogeveen. Aanvang van dit duel is 14:30 uur.

Jens Veldwachter, Lars Kamperman-Leferink, Jordi Lemmens, Maurice Tepperik, Hamid Zarbaf, Jordy Bloo, Lars van Schooten (’85 Roy Supèr), Dirk-Jan Klijn Velderman, Deniz Sahbaz (’86 Coen Zwollo), Boy Boeloerditi en Rik Jan de Groot (’64 Jasper Broekhuis).

Foto’s: Annet van Raalten