Nieuws

4e Plaats op het Rinus Michels Toernooi

Afgelopen zaterdag was het jaarlijkse Rinus Michels Toernooi weer aan de beurt. Dit jaar werd het gehouden bij Olde Veste in Steenwijk. Dit toernooi is voor de nieuwe elftallen A1, B1 en C1.

Alle teams spelen minimaal een divisie hoger en sommige spelen zelfs 1e divisie. Het is dus een toernooi op hoog niveau. Alle teams speelden elke speelronde op het zelfde moment tegen de zelfde club.

Rohda Raalte begon tegen Quick’20. Hierin behaalde we in totaal 5 punten. Alle 3 de elftallen speelde een leuke en goede wedstrijd. Daarna mochten we aantreden tegen Alphense Boys. Hierin speelden alle ploegen erg compact en vanuit een verdedigende organisatie. Het tempo van de tegenstander lag bij alle drie de teams stukken hoger dan we gewend waren. Dit was absoluut niet erg en hierin zaten goede leermomenten.

De derde tegenstander was AFC Amsterdam. Deze tegenstander is van het formaat Alphense Boys en speelde een zeer goede wedstrijd tegen onze elftallen. Af en toe was het genieten langs de kant, AFC Amsterdam speelde zeer goed.De laatste wedstrijd was tegen Olde Veste. Hierin was de vermoeidheid van de elftallen te zien en waren er veel schakel momenten. Uiteindelijk was het een nuttig toernooi voor alle elftallen en hebben we weer stappen gezet in de goede richting.

Totaaloverzicht van alle deelnemers:
Eindstand A-junioren
1 AFC Amsterdam
2 Alphense Boys
3 Rohda Raalte
4 v.v. d’Olde Veste ’54
5 Quick ’20
B-junioren
1 AFC Amsterdam
2 Alphense Boys
3 Quick ’20
4 v.v. d’Olde Veste ’54
5 Rohda Raalte
C-junioren
1 Alphense Boys
2 v.v. d’Olde Veste ’54
3 AFC Amsterdam
4 Rohda Raalte
5 Quick ’20

TOTAALSTAND
1 Alphense Boys 28 punten
2 AFC Amsterdam 26 punten
3 d’Olde Veste 14 punten
4 Rohda Raalte 7 punten
5 Quick ’20 6 punten

Voor jou geselecteerd

Naar boven