Nieuws

Pupil van de Week: Vivian van Mourik

Vivian van Mourik was afgelopen week de Pupil van de Week. Van haar kregen we onderstaand verslag.

image6

Na de wedstrijd: Zondag 3 april mocht ik als pupil van de week de hele middag Rohda Raalte 1 op de voet volgen. Wat een enorm leuke ervaring was dit. Om 12.15 uur werd ik ontvangen door Alfons Nijboer die mij vertelde dat we er een leuke middag van gingen maken. Zowel ik als Alfons waren een klein beetje zenuwachtig, want het werd een spannende wedstrijd tegen de tegenstander Achilles 1894 die vlak onder Rohda Raalte in het klassement staat.

image5

Jens (de keeper) kwam er ook bij staan en vroeg of ik vast met hem mee liep naar de instructieruimte. Hier werd de wedstrijd voor besproken. Daarna gingen we het veld op voor de warming up. Dit vond ik het leukste van de dag. Samen met de jongens over trappen en trucjes uithalen met de bal.

image4

Bij aanvang van de wedstrijd mocht ik met de scheids(-lijn)rechters en de spelers het veld op lopen. Er werd getost om de kant en de aftrap en daarna mocht ik als eerste de bal aftrappen en scoren bij de tegenstanders. Toen ik scoorde werd mijn naam omgeroepen door de intercom en mocht ik bij de jongens in de dug-out gaan zitten. Die maakten af en toe nog wel een lolletje met mij zeker toen Rohda nog voor stond.

image3

Helaas is de wedstrijd geëindigd in een gelijk spel. Na de wedstrijd kreeg ik een Rohda bal met handtekeningen en een patatje in de kantine. Het was een hele leuke middag en ik wil iedereen van Rohda Raalte 1 hiervoor bedanken, ik voelde me al snel op mijn gemak en heb me echt super goed vermaakt. Helaas word je maar 1x pupil anders zou ik het zo weer willen zijn.
Groetjes Vivian van Mourik

image2
image1

Voor de wedstrijd: Ik ben Vivian van Mourik, 9 jaar oud en zit op de Vogelaar in groep 6. Ik voetbal al vanaf de F-League en voetbal erg graag, na de F-league zat ik in Rohda Raalte F9 en F6. Sinds dit jaar voetbal ik in Rohda Raalte Meisjes E1. Ik voetbal altijd voorin.

IMG_7314

Mijn favoriete club is FC Barcelona. Ze hebben een erg mooi stadion die heb ik dit jaar op vakantie bezocht. Mijn grote voorbeelden zijn Messi en Ronaldo. Ik vind het echt ontzettend leuk dat ik pupil van de week mag zijn en hoop dat Rohda Raalte gaat winnen! Zet hem op Rohda Raalte!

Groetjes, Vivian van Mourik

Voor jou geselecteerd

Naar boven