Nieuws

Voorbeschouwing Rohda Raalte – Achilles 1894

Rohda Raalte speelt aanstaande zondag wederom een thuiswedstrijd op Sportpark Tijenraan. Het Assense Achilles 1894 komt op bezoek, dat één plaats lager op de ranglijst staat. Kortom een belangrijke wedstrijd voor beide teams die beide van deze plaatsen af willen komen. Rohda Raalte wil minimaal één plaats stijgen en de Assenaren willen twee plaatsen stijgen.

Voorbeschouwing ROHDA Raalte TV:

De komende weken zijn dan ook de weken van de waarheid. Nu moeten er punten gepakt worden om directe lijfsbehoud veilig te stellen. Rohda Raalte heeft alles in eigen hand om dit te bewerkstelligen. Achilles 1894 lijkt zich er al bijna bij neergelegd te hebben om nacompetitie te moeten spelen, zoals we lezen op de website van Achilles 1894. Toch zal men proberen om de drie punten mee te nemen naar Drenthe.

Bij Rohda Raalte is bijna de gehele selectie beschikbaar. Alleen Max Kiekebosch is nog niet beschikbaar. Hij heeft afgelopen donderdagavond voor het eerst weer met de groep meegetraind. Niet alleen het weer wordt dus beter, ook de selectie van Rohda Raalte wordt alsmaar fitter en fitter. Dat kunnen we de komende weken, cq. maanden goed gebruiken.

De wedstrijd op Sportpark Tijenraan wordt geleid door Dhr. Dröge uit Zuidlaren en hij wordt geassisteerd door Dhr. Osseweijer en Dhr. Winsser. Aanvang is 14:00 uur. Komt Allen!

Pupil van de week: Vivian van Mourik (Rohda Raalte ME1)
Paradeteam: Rohda Raalte E10
Sponsor wedstrijdbalKorbeld Verhuur

Resultaten van de laatste 5 ontmoetingen in Raalte:

Datum Uitslag Doelpuntenmakers Rohda Raalte
07-09-2014 4-1 Deniz Sahbaz (3x) & Jeffrey de Visscher
26-09-2004 4-1 Jacco Kemkens, Björn Rutten, Bjorn Honshorst & Stef Hendriks
18-04-2004 1-1 Onbekend
30-04-2000 1-2 Onbekend
28-04-1996 2-0 Onbekend

Interview, Camera & Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven