Nieuws

Met Hazes de winterstop in

Vrijdag 9 december vanaf 20:30 uur sluit de Supportersvereniging Rood-Geel de eerste seizoenshelft weer af met een heuse feestavond. Deze feestavond is bedoeld voor een ieder die iets met Rohda Raalte heeft in de ruimste zin van het woord. Rood-Geel heeft ook dit jaar weer een schitterend muzikaal programma weten samen te stellen. HEEL ROHDA ZINGT HAZES met medewerking van zanger, DJ en entertainer Robert Pouwels!

Opmaak 1

Met de opwachting van Robert Pouwels heeft Rohda Raalte één van de meest geboekte acts in Nederland en ver daarbuiten in de Rohda kantine staan. In de loop der jaren is hij uitgegroeid tot misschien wel de meest geboekte feest DJ van het land en daar buiten. Met de juiste interactie met het publiek weet hij keer op keer weer in te pakken. Inmiddels is hij ook een graag geziene artiest in Turkije, Spanje en inmiddels is een jaarlijks toertje langs de Antillen in januari een vast item in de agenda.

Uiteraard heeft Rood-Geel de prijzen van de consumpties weer heel aantrekkelijk gemaakt. Vooral de bestaande en nieuwe leden van Rood-Geel drinken tegen super ouderwetse prijzen. Een lidmaatschap kost maar € 11,- per jaar en kan aan de deur worden afgesloten. De eerste 10 consumpties kosten voor leden € 1,20 per stuk en daarna (net als voor de niet leden) € 1,50. We hopen dat het weer net zo gezellig wordt als de voorgaande edities.

Voor jou geselecteerd

Naar boven