Nieuws

Reguliere overwinning in en tegen Schalkhaar

Rohda Raalte heeft zich zondagmiddag weer van de goede kant laten zien. In een duel dat een derby moest zijn, was het één ploeg dat de overwinning verdiende en dat was Rohda Raalte. Sv Schalkhaar mocht blij zijn dat de overwinning niet groter uitgevallen was. Wanneer de aanval van Rohda Raalte nog scherper was geweest, was de verdiende overwinning voor de Raaltenaren nog hoger uit kunnen vallen.

Samenvatting ROHDA Raalte TV:

Rohda Raalte startte goed aan de wedstrijd en zette Schalkhaar direct onder druk. Dat resulteerde dan ook in de verdiende openingstreffer, toen Lars van Schooten prima over de keeper binnen kopte. Daarna ging Rohda Raalte verder om de 0-2 te maken, maar uit het niets kwam Schalkhaar uit een vrije trap, dat niet eens een vrije trap was (in onze ogen), op gelijke hoogte.

In de tweede helft zette Rohda Raalte nog meer druk naar voren en het liep via Edilson José Coelho en Teun Bakhuis uit naar de eindstand: 1-3. Door deze overwinning stijgt Rohda Raalte naar de 3e plaats op de ranglijst. Volgende week ontvangt Rohda Raalte op Sportpark Tijenraan de nummer vier van de ranglijst, Rigtersbleek.

Karakteristieken:
‘6 0-1 Lars van Schooten; ’26 1-1 Delano Haulussij; ’51 1-2 Edilson José Coelho; ’71 1-3 Teun Bakhuis
Geel: Jesper Harmens & Lars van Schooten (Rohda Raalte) & Delano Haulussij, Sven Kelder, Jip Ellenbroek & Michiel Hullegie (SV Schalkhaar)
Toeschouwers: 400
Scheidsrechter: Dhr. Voogsgeerd

Camera: Jeroen Vulink
Montage: René Kappert

Voor jou geselecteerd

Naar boven