Nieuws

Wint Rohda Raalte de 2e Periode?

Aanstaande zondag speelt Rohda Raalte een thuiswedstrijd op Sportpark Tijenraan tegen BVC’12 uit Beek-Ubbergen. Het is de laatste wedstrijd in de 2e periode dus zal er zondag de beslissing gaan vallen. Er zijn nog 2 teams in de race, namelijk Rohda Raalte en MASV uit Arnhem. De Raaltenaren hebben 2 punten voorsprong op de ploeg uit Arnhem.

BVC’12 bezet momenteel de één na laatste plaats en wil natuurlijk omhoog, ook al gaat men volgend seizoen op de zaterdag spelen. Men zal de huid uur willen verkopen, ook gezien na de thuis nederlaag in november, toen Rohda Raalte geflatteerd met 0-4 won.

Rohda Raalte zal natuurlijk de ongeslagen lijn ook door willen zetten. Steeds meer spelers raken fitter en fitter en dit resulteert ook in een gezonde strijd op de training. Iedereen wil natuurlijk een basisplaats afdwingen. Hiermee stijgt het niveau en dit zien we dan ook in de 10 punten voorsprong op de ranglijst. Wel met een kanttekening dat Sc Bemmel op 9 verliespunten meer staat.

Mocht Rohda Raalte de 2e periode binnen slepen, dan kan het in de kantine gaan genieten van de Spring(Lente) Party die aanstaande zondag plaats vindt met medewerking van DJ NormeN. Rohda Raalte en de Supportersvereniging Rood-Geel organiseren dit voor de senioren, fans en sponsoren.

De wedstrijd die aanvangt om 14:00 uur heeft deze week als wedstrijdsponsor Egbertzen-Tuitert Dakwerken BV. Zij sponseren onder andere de wedstrijdbal. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Boekholt uit Assen en hij zal worden geassisteerd door Dhr. Smelt en Dhr. Engbers. KOMT ALLEN!

Voor jou geselecteerd

Naar boven